Het leven begint bij 40

40 YearsVandaag ben ik jarig. Vroeger vond ik het een feest om jarig te zijn en vond ik het lang duren voordat ik weer jarig was. Ik hield ervan om cadeautjes te krijgen en vierde ik mijn verjaardag uitbundig met vrienden en familie. Nu voelt het als een dag als alle andere en heb ervoor gekozen om mijn verjaardag niet uitbundig te vieren. Hoewel dit wel mijn ‘magische’ 40e geboortedag is. Niet dat ik nu sentimenteel wil doen, maar als ik terugkijk op mijn leven tot nu toe, hoop ik dat het waar is wat men zegt over de uitdrukking ‘Het leven begint bij 40’

In de afgelopen 20 jaar heeft het jarenlange werken als verzorgende een behoorlijke impact op mij gehad, zowel lichamelijk als geestelijk. Ik ben ik getrouwd geweest, en ook gescheiden en zijn er gebeurtenissen uit mijn eerste twintig levensjaren naar boven gekomen welke ik ver weggestopt had.

Gelukkig zijn er ook positieve dingen gebeurd in de afgelopen 20 jaar; ik heb mijn zielsliefde gevonden en ben meer gaan doen wat ik leuk vind. Heb mijn eigen praktijk opgezet waar ik met liefde en aandacht mensen (ook mijzelf) bewuster laat worden welk verhaal hun lichaam wil vertellen.

Als ik naar de toekomst kijk wil ik genieten van de dagelijkse cadeautjes; complimenten die ik mag ontvangen, uitdagingen waar ik kan voelen dat ik sterk genoeg ben om deze aan te kunnen, de onvoorwaardelijke liefde voelen voor mijn lichaam, gedachten en gevoelens.

En ik ben ontzettend dankbaar dat jij, als lezer, vriend(in), familie(lid) in mijn leven bent gekomen en de tijd heb genomen om mij te leren kennen zodat ik samen met jou het leven kan vieren! Want dat begint tenslotte bij 40!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s