Scherven brengen geluk

Een tijd geleden kwam tijdens een training van de Niki Stichting het idee om onze boosheid, woede en frustratie eens te uitten. In Rotterdam bleek er een zgn. Sloopkamer te bestaan, maar helaas is deze alleen voor mannen toegankelijk. Het idee voor het evenement “Scherven brengen geluk” was geboren.

Willeke Ozira Huijsmans bood ons de gelegenheid om onze opgekropte boosheid, woede en frustratie te uitten in de kelder van het voormalige schoolgebouw, waar zij haar holistische praktijk heeft.

Na wat lichaamsoefeningen om te voelen met welke ‘oude’ shit we wilden afrekenen, (onze NEE) om ruimte te maken voor hetgeen we ons verlangen naar uitging (onze JA), werd het tijd om onze veiligheidsbrillen op te zetten en onze munitie, in de vorm van serviesgoed in duizenden scherven kapot te gooien.
Voor de echte diehards onder ons mochten we ons ook uitleven op de kastjes, maar ook de monitor en televisie moesten er aan geloven.

Verschillende emoties zijn de revue gepasseerd, van frustratie naar opluchting, van vreugde tot verdriet. Alles kon en mocht er zijn.

Over één ding waren we het allemaal over eens: Dit moet een jaarlijks terugkerend evenement worden!

Nadat iedereen weer enigzins terug in het hier en nu was, hebben we buiten bij de vuurhaard een glas geheven op het nieuwe jaar!

2017 kan opgeruimd beginnen!

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s