Overgave (deel 2)

Helaas waren de orale gevechtstroepen niet opgewassen tegen de oorlog die in mijn hoofd was losgebarsten. Op de pijnschaal van 0-10 scoorde ik een 11!

Efteling-toon

Dus toch maar een afspraak gemaakt bij de Huisartsenpost, waar we gisteravond om 18.45u terecht konden. Wij waren er keurig op tijd, totdat de baliemedewerkster ons op een ‘Efteling-toon’ vertelde dat de wachttijd vanaf hier 2 uur (!) was. En dat zonder animatie. Nou ja, ze hadden televisieschermen in de aanbieding, gillende kinderen en overgevende marathonrenners in de aanbieding.
Maar als je zo’n enorme hoofdpijn hebt dat je er misselijk van wordt, is dat niet erg bevorderlijk!

Na 2,5 uur mochten we verder naar het eerste “wacht-station”, de huisarts, waar het gelukkig een stuk rustiger was en mij de keuze voorgelegd werd wat ik eigenlijk wel verwacht en gek genoeg op gehoopt had: antibiotica via het infuus zodat er zwaardere troepen aan het front mogen aantreden.

Animatie-ruimte

Hierna werden we verwezen naar de volgende animatie-ruimte; de wachtkamer van de SEH, waar we gelukkig minder lang hoefden te wachten; althans…dat dachten we…bleek deze post in 2’en gedeeld te zijn. 1 gedeelte voor het bloed prikken en 1 gedeelte erna.

56462464_10214471457045467_199229496908316672_n
Na nog een aantal tussen-stations was het uiteindelijk dat ik rond 00.45u op een afdeling terecht kwam en eindelijk kon liggen! Gelukkig had ik op de SEH morfine toegediend, zodat ik enigszins pijnvrij was.

Inmiddels lig ik dus te wachten in een ziekenhuisbed op verder beleid, hopende dat de hoofdpijn zakt en ik mij wat beter voel.

Lessen in overgave…het wordt steeds duidelijker!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s